2016-10-16 19:43

2016-10-16 19:43

Skoghall föll borta

ALLSVENSKAN VÄSTRA INNEBANDY: Rönnby Västerås U-Skoghall 4–3

Skoghall föll ner från andraplatsen i tabellen efter förlusten borta mot Rönnby Västerås U. Värmländskorna låg under med 4–1 efter två perioder och såg länge ut att gå mot förlust. Men med mindre än en minut kvar av tredje gjorde laget två mål. Dessvärre kom man inte närmre än så, utan matchen slutade 4–3.

– Vi tänkte alldeles för mycket i anfallsspelet, säger Skoghallstränaren Robert Jensen Henriksen.

Mål, Skoghall: Madeleine Ellilä 2, Sophia Fyhr.

Skoghall föll ner från andraplatsen i tabellen efter förlusten borta mot Rönnby Västerås U. Värmländskorna låg under med 4–1 efter två perioder och såg länge ut att gå mot förlust. Men med mindre än en minut kvar av tredje gjorde laget två mål. Dessvärre kom man inte närmre än så, utan matchen slutade 4–3.

– Vi tänkte alldeles för mycket i anfallsspelet, säger Skoghallstränaren Robert Jensen Henriksen.

Mål, Skoghall: Madeleine Ellilä 2, Sophia Fyhr.