2016-09-25 21:25

2016-09-25 21:25

Seger i hemmapremiären

DIV 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Efter en snöplig 4–1-förlust i premiären fick nu äntligen Skoghall jubla.

Stor segerorganisatör blev Andreas Jansson som med sina fem mål avgjorde tillställningen på egen hand. Fyra raka mål i andra och tredje perioden gjorde att hans Skoghall gick från 4–2 till 8–2, innan slutsiffrorna skrevs till 9–4.

Mål, Skoghall: Andreas Jansson 5, Pär Hallerstedt, Albin Englöw, Mathias Österdahl, Sebastian Nyborg.

Stor segerorganisatör blev Andreas Jansson som med sina fem mål avgjorde tillställningen på egen hand. Fyra raka mål i andra och tredje perioden gjorde att hans Skoghall gick från 4–2 till 8–2, innan slutsiffrorna skrevs till 9–4.

Mål, Skoghall: Andreas Jansson 5, Pär Hallerstedt, Albin Englöw, Mathias Österdahl, Sebastian Nyborg.