2016-09-25 22:08

2016-09-25 22:08

Bortaseger för Hagfors

DIVISION 1 VÄSTRA DAMER INNEBANDY

Hagfors vann bortamatchen mot Sala under söndagen med 6–5.

Värmländskorna inledde matchen i ett rasande tempo och gick upp i en 4–0-ledning redan i första perioden. Den andra perioden blev även den målrik men denna gången med fördel hemmalaget som kunde reducera till 4–6. I den tredje perioden höll Hagfors undan, trots ännu en reducering, och kunde ta med sig tre poäng hem.

Mål, Hagfors: Jenny Johansson 3, Ellida Moss, Elina Axelsson, Alexandra Larsen.

Värmländskorna inledde matchen i ett rasande tempo och gick upp i en 4–0-ledning redan i första perioden. Den andra perioden blev även den målrik men denna gången med fördel hemmalaget som kunde reducera till 4–6. I den tredje perioden höll Hagfors undan, trots ännu en reducering, och kunde ta med sig tre poäng hem.

Mål, Hagfors: Jenny Johansson 3, Ellida Moss, Elina Axelsson, Alexandra Larsen.