2016-05-30 20:27

2016-05-30 20:27

Toivanen blir Hagfors trogen

INNEBANDY

Erik Toivanen är klar för sin fjärde säsong i Hagfors IBS. Den 19-årige centern anlände till klubben 2013 för att börja studera på innebandygymnasiet.

Karlskogaprodukten noterades för åtta poäng under föregående säsong i division 1 Västra Svealand.

– Jag trivs riktigt bra socialt med att spela i Hibs. Vi är ett gäng med bra gemenskap och tror på det vi gör. Jag känner mig även trygg med innebandyn och tror jag har väldigt bra förutsättningar för att utvecklas ännu mer i klubben, säger Toivanen.

Förlängningen innebär att division 1-laget har 16 spelare kontrakterade till nästa säsong.

Karlskogaprodukten noterades för åtta poäng under föregående säsong i division 1 Västra Svealand.

– Jag trivs riktigt bra socialt med att spela i Hibs. Vi är ett gäng med bra gemenskap och tror på det vi gör. Jag känner mig även trygg med innebandyn och tror jag har väldigt bra förutsättningar för att utvecklas ännu mer i klubben, säger Toivanen.

Förlängningen innebär att division 1-laget har 16 spelare kontrakterade till nästa säsong.