2016-05-30 08:09

2016-05-30 19:47

Lettiska till Karlstad IBF

INNEBANDY

Karlstad IBF:s damlag presenterar ett intressant nyförvärv. Luizé Bilinska är en rightforward som spelat i norska Sveiva i två säsonger och vann ligan båda åren.

Luizé, som kommer från Lettland, flyttade först till Schweiz för en säsong och sen till Norge. Båda åren utsågs hon till årets spelare. Luizé öste in mål och assist. 61 poäng (41 mål, 19 assist) i år. Luizé provtränade under helgen. Hon gjorde så bra så kontrakt skrevs direkt.

– Precis en sådan spelartyp vi letat efter, säger sportchefen Peter Karlsson.

Luizé, som kommer från Lettland, flyttade först till Schweiz för en säsong och sen till Norge. Båda åren utsågs hon till årets spelare. Luizé öste in mål och assist. 61 poäng (41 mål, 19 assist) i år. Luizé provtränade under helgen. Hon gjorde så bra så kontrakt skrevs direkt.

– Precis en sådan spelartyp vi letat efter, säger sportchefen Peter Karlsson.