2016-05-11 15:53

2016-05-11 15:53

Skoog klar för Hagfors

INNEBANDY

Hagfors IBS värvar Anders Skoog.
Den 18-årige backen kommer närmast från Lesjöfors/Filipstad där han snittade över en poäng per match.

– Han har visat under säsongen att han är en riktigt bra division 1-spelare. Med tanke på hans ålder så finns det förstås också en stor utvecklingspotential i honom. Vi är på alla sätt och vis mycket nöjda med att knyta till oss Anders, säger Jonas Ekman i sportgruppen i ett pressmeddelande.

Daniel Bjord, Hagfors skyttekung under de två senaste säsongerna, är nyförvärvets storebror.

– Ett litet drömscenario vore ju såklart att få spela i samma femma som honom, vi har spelat några matcher ihop hemma i Filipstad och vi hittar ju varandra bra på planen så det skulle nog bli kanon, säger Filipstadssonen Anders Skoog.

Bjord har ännu inte skrivit på för nästa säsong.

– Han har visat under säsongen att han är en riktigt bra division 1-spelare. Med tanke på hans ålder så finns det förstås också en stor utvecklingspotential i honom. Vi är på alla sätt och vis mycket nöjda med att knyta till oss Anders, säger Jonas Ekman i sportgruppen i ett pressmeddelande.

Daniel Bjord, Hagfors skyttekung under de två senaste säsongerna, är nyförvärvets storebror.

– Ett litet drömscenario vore ju såklart att få spela i samma femma som honom, vi har spelat några matcher ihop hemma i Filipstad och vi hittar ju varandra bra på planen så det skulle nog bli kanon, säger Filipstadssonen Anders Skoog.

Bjord har ännu inte skrivit på för nästa säsong.