2016-05-02 10:50

2016-05-02 10:50

Målvakt från Hagfors till Karlstad

INNEBANDY

Karlstad IBF har skrivit ettårskontrakt med 22-årige målvakten Simon Bergström, som den här säsongen spelat i Hagfors IBS, dit han kom från Mora inför säsongen.

– Eftersom jag varit med lite under säsongen och tränat med laget, samt lärt känna Mattias som jobbar med målvakterna, så var det ett ganska lätt beslut att ta, även om jag har trivts jättebra i Hagfors. Så måste jag tänka på min egen utveckling, och vet att Mattias träning funkar bra, så jag är övertygad om att jag kan höja mig en nivå till. Säger Simon Bergström i ett pressmeddelande.

– Det känns som ett perfekt komplement till Niklas Nilsson, en ung och hungrig målvakt som vill konkurrera om förstaplatsen. Sen har de väldigt lika spelstil, vilket underlättar för våra utespelare, och ger en trygghet i försvarsspelet, säger sportchefen Mikael Bergqvist.

– Eftersom jag varit med lite under säsongen och tränat med laget, samt lärt känna Mattias som jobbar med målvakterna, så var det ett ganska lätt beslut att ta, även om jag har trivts jättebra i Hagfors. Så måste jag tänka på min egen utveckling, och vet att Mattias träning funkar bra, så jag är övertygad om att jag kan höja mig en nivå till. Säger Simon Bergström i ett pressmeddelande.

– Det känns som ett perfekt komplement till Niklas Nilsson, en ung och hungrig målvakt som vill konkurrera om förstaplatsen. Sen har de väldigt lika spelstil, vilket underlättar för våra utespelare, och ger en trygghet i försvarsspelet, säger sportchefen Mikael Bergqvist.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.