2016-03-21 17:07

2016-03-21 17:07

Fler matcher i herrarnas SSL

INNEBANDY

Svenska superligan (SSL) för herrar växer. Inte i antal lag utan i antal matcher.

Svensk Innebandys Förbundsstyrelse har fattat beslut om att gå från 26 till 32 omgångar i grundserien.

– När frågan lyftes i samband med SSL-föreningarnas elitkonferens i februari uttalade samtliga herrföreningar ett starkt önskemål om att förändringen skulle genomföras redan till kommande säsong. Det önskemålet stöds fullt ut av styrelsen för Svensk Elitinnebandy, kommenterar Tomas Engholm, Svensk innebandys ordförande.

De 14 SSL-lagen möts hemma och borta precis som tidigare. Utöver det tillkommer sex matcher per lag, tre hemma och lika många borta. Vilka lag som möts bestäms enligt geografisk ordning.

 

 

Svensk Innebandys Förbundsstyrelse har fattat beslut om att gå från 26 till 32 omgångar i grundserien.

– När frågan lyftes i samband med SSL-föreningarnas elitkonferens i februari uttalade samtliga herrföreningar ett starkt önskemål om att förändringen skulle genomföras redan till kommande säsong. Det önskemålet stöds fullt ut av styrelsen för Svensk Elitinnebandy, kommenterar Tomas Engholm, Svensk innebandys ordförande.

De 14 SSL-lagen möts hemma och borta precis som tidigare. Utöver det tillkommer sex matcher per lag, tre hemma och lika många borta. Vilka lag som möts bestäms enligt geografisk ordning.

 

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.