2016-03-11 16:07

2016-03-11 16:07

Wiberg skrev nytt kontrakt

INNEBANDY

Karlstad innebandy fortsätter med lagbygget inför den kommande säsongen.

Nu är det klart att backen Jonas Wiberg kommer att spela för klubben de närmsta två säsongerna. 26-årige Wiberg kom till Karlstad från Åby för två säsonger sedan och har även spelat på högsta nivå för Tyresö Trollbäcken.

Den senaste säsongen noterade han sig för tolv assists på 26 matcher och var en viktig del av förstafemman.

Nu är det klart att backen Jonas Wiberg kommer att spela för klubben de närmsta två säsongerna. 26-årige Wiberg kom till Karlstad från Åby för två säsonger sedan och har även spelat på högsta nivå för Tyresö Trollbäcken.

Den senaste säsongen noterade han sig för tolv assists på 26 matcher och var en viktig del av förstafemman.