2016-02-21 21:00

2016-02-21 21:01

Skoghall upp på kvalplats

DIVISION 1 VÄSTRA DAMER INNEBANDY

Skoghall tog under söndagen en mycket viktig seger borta mot Arboga och klättrade i och med detta upp på en andraplats i tabellen, en placering som innebär kvalspel till SSL.

Matchen var mycket jämn och det var inte förens tre minuter återstod av den tredje perioden som lagkaptenen Helene Hjärtquist avgjorde matchen med sitt 4-3-mål.

– Vi tar time out med knappt fyra minuter kvar och går ner på folk och trycker ner dem fullständigt efter det. Skönt att utdelningen kommer med endast tre minuter kvar också, säger Skoghallstränaren Tobias Larsson.

Mål, Skoghall: Helene Hjärtquist 2, Adina Alfredsson, Elin Yngve.

Matchen var mycket jämn och det var inte förens tre minuter återstod av den tredje perioden som lagkaptenen Helene Hjärtquist avgjorde matchen med sitt 4-3-mål.

– Vi tar time out med knappt fyra minuter kvar och går ner på folk och trycker ner dem fullständigt efter det. Skönt att utdelningen kommer med endast tre minuter kvar också, säger Skoghallstränaren Tobias Larsson.

Mål, Skoghall: Helene Hjärtquist 2, Adina Alfredsson, Elin Yngve.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.