2016-02-21 21:50

2016-02-21 21:50

Hagfors vände och vann

DIV 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Efter att Hagfors åkte på en skrällförlust förra veckan mot tabelljumbon Lesjöfors/Filipstad fick de revanschera sig under helgens drabbning mot seriefyran Lockerud Mariestad. Men vinsten satt långt inne.

Tolv minuter in i andra satte gästerna 3–7, men sedan visade Hagfors varför man huserar i tabelltoppen.

3–7 blev 8–7 när Elias Hallström blev stor matchhjälte.

Mål, Hagfors: Daniel Bjord, Elias Hallström, Marcus Pontusson, Erik Toivanen.

Tolv minuter in i andra satte gästerna 3–7, men sedan visade Hagfors varför man huserar i tabelltoppen.

3–7 blev 8–7 när Elias Hallström blev stor matchhjälte.

Mål, Hagfors: Daniel Bjord, Elias Hallström, Marcus Pontusson, Erik Toivanen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.