2016-02-16 22:10

2016-02-16 22:11

Dramatisk avslutning när jumbon vann

DIVISION 1 VÄSTRA INNEBANDY

Jumbon Lesjöfors/Filipstad tog en viktig seger hemma mot Hagfors. Inledningen var jämn men i mittenakten tog hemmalaget över spelet och gick ifrån till en 8–3– ledning. Gästerna kom tillbaka i slutperioden men kom aldrig i kapp, slutsiffrorna skrevs till 8–7.

– Det är alltid extra gött att vinna ett derby, säger tränaren Robert Hedlund.

Mål, Lesjöfors/Filipstad: Anders Skoog 2, Claes Knutsson, Gustaf Ryhed, Johan Ryhed, Sebastian Niittymäki, Markus Ståhl, Gabriel Gyllström. Hagfors: Daniel Bjord 2, Marcus Pontusson 2, Isak Wessman, Daniel Brokvist, Marcus Hedlund.

Jumbon Lesjöfors/Filipstad tog en viktig seger hemma mot Hagfors. Inledningen var jämn men i mittenakten tog hemmalaget över spelet och gick ifrån till en 8–3– ledning. Gästerna kom tillbaka i slutperioden men kom aldrig i kapp, slutsiffrorna skrevs till 8–7.

– Det är alltid extra gött att vinna ett derby, säger tränaren Robert Hedlund.

Mål, Lesjöfors/Filipstad: Anders Skoog 2, Claes Knutsson, Gustaf Ryhed, Johan Ryhed, Sebastian Niittymäki, Markus Ståhl, Gabriel Gyllström. Hagfors: Daniel Bjord 2, Marcus Pontusson 2, Isak Wessman, Daniel Brokvist, Marcus Hedlund.