2016-02-13 18:40

2016-02-13 18:40

Ny seger för Skoghall

DIVISION 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Serieledande Skoghall inkasserade ännu en seger i bortamötet med Nyfors. Gästerna satte ledningsmålet bara sekunder innan hesa fredrik ljöd för den första pausvilan. Det såg länge tufft ut för värmlänningarna som med en minut kvar av matchen kunde sätta dit matchavgörande 3–2, och även 4–2 bara sekunder från matchslutet.

– Vi kom med målsättningen att bara släppa två mål och det lyckades vi med och vinner på sättet i dag, berättar Skoghallstränaren Anders ”Fimpen” Hägglund.

Mål, Skoghall: Simon Klein 2, Carl-Ola Petersson, Andreas Jansson.

– Vi kom med målsättningen att bara släppa två mål och det lyckades vi med och vinner på sättet i dag, berättar Skoghallstränaren Anders ”Fimpen” Hägglund.

Mål, Skoghall: Simon Klein 2, Carl-Ola Petersson, Andreas Jansson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.