2016-02-13 18:15

2016-02-13 18:15

Förlust för Lesjöfors/Filipstad

DIVISION 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Värmlänningarna hamnade i ett rejält underläge efter den första perioden var till ända. De kom tillbaka och började knappa in i slutet men kom aldrig i kapp helt, underläget efter första akten blev för ödesdigert och gästerna fick se sig besegrade.

– Vi har inte haft några studsar med oss och jag tycker det har varit lite så under hela året, det har studsat emot oss, säger Robert Hedlund lagledare i Lesjöfors/Filipstad.

Mål, Lesjöfors/Filipstad: Magnus Stjernberg 2, Johan Nordström 2, Gustaf Ryhed.

– Vi har inte haft några studsar med oss och jag tycker det har varit lite så under hela året, det har studsat emot oss, säger Robert Hedlund lagledare i Lesjöfors/Filipstad.

Mål, Lesjöfors/Filipstad: Magnus Stjernberg 2, Johan Nordström 2, Gustaf Ryhed.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.