2016-01-31 18:50

2016-01-31 18:50

Även brorsan Colling knäskadad

INNEBANDY

För drygt en vecka sedan halkade Karlstad IBF:s Adam Colling på ett klubblad i förlustmatchen (7–11) mot Falun och ådrog sig en knäskada.

I helgens match mot Granlo var det brorsan Toms tur att trampa på ett klubblad och vrida sitt knä.

– Det var ingen fara direkt efter matchen. Men nu har knäet svullnat och jag har svårt att gå, säger Tom Colling.

Adam tvingades tacka nej till VM-kvalet som spelas den 3-7 februari, men förväntas vara tillbaka i spel om ett par veckor. Hur länge Tom blir borta är ännu oklart. Han kommer att undersökas under måndagen.

 

I helgens match mot Granlo var det brorsan Toms tur att trampa på ett klubblad och vrida sitt knä.

– Det var ingen fara direkt efter matchen. Men nu har knäet svullnat och jag har svårt att gå, säger Tom Colling.

Adam tvingades tacka nej till VM-kvalet som spelas den 3-7 februari, men förväntas vara tillbaka i spel om ett par veckor. Hur länge Tom blir borta är ännu oklart. Han kommer att undersökas under måndagen.

 

  • Per Mårtensson

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.