2016-01-17 18:09

2016-01-17 18:09

Storförlust för KIBF

INNEBANDY: KAIS Mora–Karlstad 9–3

KAIS Mora inledde matchen bäst och tog ledningen med 2–0 i den första perioden.

Karlstad repade dock mod i andra och när Emma Dahlström, assisterad av sin syster Sara, utjämnade till 3–3 såg det lovande ut för värmländskorna.

Men trots det gynnsamma läget för Karlstad i mitten av den andra akten blev det tillslut en storförlust med 9–3 mot KAIS Mora. Moras Exil-värmländska Elin Reinestrand stod för två mål i mötet med sitt gamla lag.

Mål, Karlstad: Emma Dahlström, Beatrice Lundberg, Frida Swahn.

Karlstad repade dock mod i andra och när Emma Dahlström, assisterad av sin syster Sara, utjämnade till 3–3 såg det lovande ut för värmländskorna.

Men trots det gynnsamma läget för Karlstad i mitten av den andra akten blev det tillslut en storförlust med 9–3 mot KAIS Mora. Moras Exil-värmländska Elin Reinestrand stod för två mål i mötet med sitt gamla lag.

Mål, Karlstad: Emma Dahlström, Beatrice Lundberg, Frida Swahn.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.