2015-12-14 15:09

2015-12-14 15:09

Persson fit for fight igen

INNEBANDY

Christian Persson högst ofrivilligt hamnat i huvudrollen den här säsongen.

I bortamatchen mot Storvreta fick Karlstad IBF:s lagkapten en ny smäll mot skallen.

– Allt gick väldigt fort men jag och en Storvreta-spelare sprang ihop och jag åkte över sargen och träffade antagligen en list eller liknande med huvudet. Väggen finns väldigt nära sargen i den här arenan, säger Persson.

Det här är andra gången som KIBF-kaptenen drabbas av en huvudskada den här SSL-hösten. För en och en halv månad sedan åkte han på en hjärnskakning i matchen mot Mullsjö.

– Det är klart att jag blev orolig nu, jag har ju följt vad som hänt Sanny Lindström. Men utöver allmän huvudvärk känns det inte alls som efter Mullsjömatchen. Då mådde jag dåligt, hade yrsel och var matt. Så blev det inte alls den här gången.

Vid läkarbesöket i Uppsala tejpades ett jack i skallen, och de direktiv Persson fick med sig var positiva.

– Jag får ta det lugnt ett par dagar. Sedan kan jag gå på det igen om jag inte känner mig sämre, berättar Christian.

– Allt gick väldigt fort men jag och en Storvreta-spelare sprang ihop och jag åkte över sargen och träffade antagligen en list eller liknande med huvudet. Väggen finns väldigt nära sargen i den här arenan, säger Persson.

Det här är andra gången som KIBF-kaptenen drabbas av en huvudskada den här SSL-hösten. För en och en halv månad sedan åkte han på en hjärnskakning i matchen mot Mullsjö.

– Det är klart att jag blev orolig nu, jag har ju följt vad som hänt Sanny Lindström. Men utöver allmän huvudvärk känns det inte alls som efter Mullsjömatchen. Då mådde jag dåligt, hade yrsel och var matt. Så blev det inte alls den här gången.

Vid läkarbesöket i Uppsala tejpades ett jack i skallen, och de direktiv Persson fick med sig var positiva.

– Jag får ta det lugnt ett par dagar. Sedan kan jag gå på det igen om jag inte känner mig sämre, berättar Christian.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.