2015-12-11 21:44

2015-12-11 21:44

Svår bortamatch för Karlstads herrar

INNEBANDY

Karlstads herrar har två raka förluster i SSL mot Helsingborg och Pixbo.

Det har inneburit att man har tappat slutspelsplatsen och under söndagen väntar en svår match när man möter Storvreta på bortaplan.

– Storvreta är ett av de största lagen i Sverige och även om de inte har spelat så bra hittills den här säsongen är de en av favoriterna till SM-guldet. När vi spelar borta mot Storvreta är det inte många som tror att vi ska vinna, men vi hoppas att vi kan överraska, säger Karlstads tränare Niklas Hovivuori.

Tom Colling har problem med en fot och har inte tränat alls den här veckan.

– Det blir ett sent besked om Tom. Vår sjukgymnast kommer att bestämma under lördagen men jag räknar med att Tom inte kommer att spela. Han ska vara helt återställd i så fall och vi har viktiga matcher mot Varberg och Gävle framöver i serien. Om inte Tom kan spela går Rasmus Borsch Reniers in som center i förstafemman, så har vi tränat i veckan, berättar Niklas Hovivuori.

Det har inneburit att man har tappat slutspelsplatsen och under söndagen väntar en svår match när man möter Storvreta på bortaplan.

– Storvreta är ett av de största lagen i Sverige och även om de inte har spelat så bra hittills den här säsongen är de en av favoriterna till SM-guldet. När vi spelar borta mot Storvreta är det inte många som tror att vi ska vinna, men vi hoppas att vi kan överraska, säger Karlstads tränare Niklas Hovivuori.

Tom Colling har problem med en fot och har inte tränat alls den här veckan.

– Det blir ett sent besked om Tom. Vår sjukgymnast kommer att bestämma under lördagen men jag räknar med att Tom inte kommer att spela. Han ska vara helt återställd i så fall och vi har viktiga matcher mot Varberg och Gävle framöver i serien. Om inte Tom kan spela går Rasmus Borsch Reniers in som center i förstafemman, så har vi tränat i veckan, berättar Niklas Hovivuori.