2015-12-06 19:42

2015-12-06 19:42

Sweden Floorball Cup gästade Kil

KORPEN INNEBANDY: Whalers till riksfinal

För första gången någonsin stod Korpen Kil som arrangör för en kvalomgång till Sweden Floorball Cup. Arrangemanget blev en fullträff och starkast av de 16 deltagande lagen var Whalers som spelade till sig en plats i riksfinalen.

Sweden Floorball Cup, tidigare Jolly cup, har sedan starten 1994 varit en uppskattad turnering för innebandyfantaster runt om i landet. Tävlingen, som är öppen för alla icke licensierade spelare, besökte i helgen Kil.

– Vi tror alla inblandade är nöjda, vi gjorde ett gediget jobb, säger tävlingsledaren Jonas Snäll.

Vinnare av turneringen blev Whalers som i finalen besegrade Monster Energi med 1-0. Segern gav Whalers en plats i riksfinalen i Nyköping som spelas den 22-23 januari. I sällskap får laget en ännu inte framlottad ”lucky loser”.

Sweden Floorball Cup, tidigare Jolly cup, har sedan starten 1994 varit en uppskattad turnering för innebandyfantaster runt om i landet. Tävlingen, som är öppen för alla icke licensierade spelare, besökte i helgen Kil.

– Vi tror alla inblandade är nöjda, vi gjorde ett gediget jobb, säger tävlingsledaren Jonas Snäll.

Vinnare av turneringen blev Whalers som i finalen besegrade Monster Energi med 1-0. Segern gav Whalers en plats i riksfinalen i Nyköping som spelas den 22-23 januari. I sällskap får laget en ännu inte framlottad ”lucky loser”.

  • Johannes Ollson