2015-11-22 20:06

2015-11-22 20:06

Uddamålsvinst för Hagfors

DIV 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Hagfors utkämpade en tuff match borta mot Kumla. Hemmalaget spelade bra defensivt och var sylvassa i sina kontringar.

Värmlänningarna låg illa till med ett tremålsunderläge i den sista perioden. Men gästerna gjorde en forcering i slutet och plockade ut målvakten och fick in en kvittering. Innan slutsignalen ljöd hade värmlänningarna även hunnit göra ett sista och avgörande mål.

­– Vi hittar alltid en väg att vinna, säger tränaren Niclas Andersson.

Mål. Hagfors: Daniel Bjord 3, David Endl 2, Pontus Gustavsson, Tim Strömgren.

Värmlänningarna låg illa till med ett tremålsunderläge i den sista perioden. Men gästerna gjorde en forcering i slutet och plockade ut målvakten och fick in en kvittering. Innan slutsignalen ljöd hade värmlänningarna även hunnit göra ett sista och avgörande mål.

­– Vi hittar alltid en väg att vinna, säger tränaren Niclas Andersson.

Mål. Hagfors: Daniel Bjord 3, David Endl 2, Pontus Gustavsson, Tim Strömgren.