2015-10-18 23:33

2015-10-18 23:33

Gillek avstängd i två matcher

INNEBANDY

Nu har Svenska innebandyförbundets juridiska nämnd (JN) tagit ett beslut i anmälningen mot Mullsjös David Gillek.

Beslutet innebär att Gillek stängs av två matcher i Svenska superligan.

Det var i onsdagens SSL-match som Karlstads lagkapten Christian Persson knockades av en tackling mot käken av David Gillek. Domarna bedömde situationen som en tackling axel mot axel och dömde inte ens frislag för händelsen.

I Karlstad var det upprörda känslor och händelsen anmäldes till förbundet.

Beslutet innebär att Gillek stängs av två matcher i Svenska superligan.

Det var i onsdagens SSL-match som Karlstads lagkapten Christian Persson knockades av en tackling mot käken av David Gillek. Domarna bedömde situationen som en tackling axel mot axel och dömde inte ens frislag för händelsen.

I Karlstad var det upprörda känslor och händelsen anmäldes till förbundet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.