2015-10-05 17:29

2015-10-05 17:29

Olsson blir ny chef

INNEBANDY

Camilla Olsson blir ny kanslichef hos Värmlands Innebandyförbund.

Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare på Partners Reklambyrå och arbetade innan dess många år som kommunikationschef på Handelskammaren Värmland, där hon under en period även var tillförordnad vd.

– Vi är jätteglada, Camilla har just den kommunikativa ledarprofil vi letat efter och hon kommer att bli en viktig kugge i att leda VIBF, som också innefattar Örebro läns innebandyförbund, mot framtiden, säger förbundets ordförande Helena Bruzelius.

Camilla Olsson har det senaste verksamhetsåret suttit i VIBF:s styrelse och är därmed mycket väl insatt i verksamheten.

Helena Bruzelius har ansvarat för rekryteringsprocessen, tillsammans med Jan-Erik Vaara, som har ett mångårigt förflutet inom den värmländska innebandyn och nu är förbundskapten för herrlandslaget.

– VIBF:s vision är att vara ett av de ledande förbunden i Sverige. Då handlar det om att jobba offensivt och inte minst med idrottspolitiska frågor och i den idrottspolitiska debatten. Med sin kompetens och sin personlighet är Camilla helt rätt person för uppdraget, säger Jan-Erik Vaara.

 

Hon kommer närmast från en tjänst som projektledare på Partners Reklambyrå och arbetade innan dess många år som kommunikationschef på Handelskammaren Värmland, där hon under en period även var tillförordnad vd.

– Vi är jätteglada, Camilla har just den kommunikativa ledarprofil vi letat efter och hon kommer att bli en viktig kugge i att leda VIBF, som också innefattar Örebro läns innebandyförbund, mot framtiden, säger förbundets ordförande Helena Bruzelius.

Camilla Olsson har det senaste verksamhetsåret suttit i VIBF:s styrelse och är därmed mycket väl insatt i verksamheten.

Helena Bruzelius har ansvarat för rekryteringsprocessen, tillsammans med Jan-Erik Vaara, som har ett mångårigt förflutet inom den värmländska innebandyn och nu är förbundskapten för herrlandslaget.

– VIBF:s vision är att vara ett av de ledande förbunden i Sverige. Då handlar det om att jobba offensivt och inte minst med idrottspolitiska frågor och i den idrottspolitiska debatten. Med sin kompetens och sin personlighet är Camilla helt rätt person för uppdraget, säger Jan-Erik Vaara.