2015-09-28 16:53

2015-09-28 16:53

Wittwer åker hem

INNEBANDY

Karlstads innebandyherrar har inlett SSL-säsongen på ett lovande sätt, men nu har man drabbats av ett bakslag.

Skadan som den schweiziske landslagsmålvakten Jonas Wittwer ådrog före premiären mot Varberg har visat sig vara värre än väntat.

– Det främre korsbandet är av och röntgen visade att även menisken hade fått sig en ordentlig törn. Det gör att vi tillsammans med vår läkare och Jonas har tagit beslutet att Jonas måste opereras. Han åker hem till Schweiz och gör operationen där, så han är nära sin familj. Vår och Jonas ambition är att han återvänder till oss nästa säsong, skriver sportchefen Mikael Bergqvist på lagets hemsida.

Skadan som den schweiziske landslagsmålvakten Jonas Wittwer ådrog före premiären mot Varberg har visat sig vara värre än väntat.

– Det främre korsbandet är av och röntgen visade att även menisken hade fått sig en ordentlig törn. Det gör att vi tillsammans med vår läkare och Jonas har tagit beslutet att Jonas måste opereras. Han åker hem till Schweiz och gör operationen där, så han är nära sin familj. Vår och Jonas ambition är att han återvänder till oss nästa säsong, skriver sportchefen Mikael Bergqvist på lagets hemsida.