2015-05-22 10:52

2015-05-22 10:52

Johanna Hultgren till Iksu

Innebandytalangen valde Iksu

Innebandytalangen Johanna Hultgren, 18, ursprungligen från Filipstad, lämnar svenska mästarlaget Kais Mora för att spela för Umeå-klubben Iksu.

– Jag tror verkligen på föreningen. De är på väg mot en ny storhetstid och jag vill vara med på den resan, säger hon till Expressen.

Hultgren har skrivit tvåårskontrakt med Iksu.

– Jag lämnar världens bästa lag. Det har varit jättejobbigt att meddela vänner och föreningen. Men det känns som om Iksu är klippt och skuret för mig. När jag hälsade på för någon vecka sedan blev jag helt fast. Det här känns rätt, säger Hultgren till Expressen.

– Jag tror verkligen på föreningen. De är på väg mot en ny storhetstid och jag vill vara med på den resan, säger hon till Expressen.

Hultgren har skrivit tvåårskontrakt med Iksu.

– Jag lämnar världens bästa lag. Det har varit jättejobbigt att meddela vänner och föreningen. Men det känns som om Iksu är klippt och skuret för mig. När jag hälsade på för någon vecka sedan blev jag helt fast. Det här känns rätt, säger Hultgren till Expressen.