2015-04-05 18:23

2015-04-05 18:24

Karlstad IBF en seger från SSL

INNEBANDY

Med ett 3–2 underläge inför sista perioden såg det mörkt ut för Karlstad. IBF Göteborg fick matchen precis dit de ville och Karlstad hade svårt att få till klara målchanser.

Det var ett riktigt ställningskrig i de två första perioderna, där Göteborg hade övertaget med en bra defensiv. Göteborgarna tog också ledningen. Men bara 20 sekunder senare var det 1–1 genom ett genombrott av Erik Nilsson. Skottet var inte det hårdaste men studsade in i bortre hörnet. Karlstad hade svårt att luckra upp Göteborgs försvar och få till klara målchanser i de två första perioderna.

Men i tredje perioden kom vändningen för Karlstad. Nicklas Nilsson svarade upp med två bra räddningar i början av tredje. Fem minuter in i perioden kom kvitteringen av Sebastian Green, och bara 17 sekunder senare gjorde värmlänningarna 4–3 genom Anton Vestlund. Passningen kom från Adam Colling som stod för fyra assist under matchen.

– Det kändes som att vi bara bestämde oss inför tredje att vi skulle ta det här. ”Perry” ställde sig upp och höll ett brandtal i omklädningsrummet inför sista. Vi spelade inte bra i de två första perioderna men lyckades reda ut det tillslut, säger Tom Colling.

Det var ett riktigt ställningskrig i de två första perioderna, där Göteborg hade övertaget med en bra defensiv. Göteborgarna tog också ledningen. Men bara 20 sekunder senare var det 1–1 genom ett genombrott av Erik Nilsson. Skottet var inte det hårdaste men studsade in i bortre hörnet. Karlstad hade svårt att luckra upp Göteborgs försvar och få till klara målchanser i de två första perioderna.

Men i tredje perioden kom vändningen för Karlstad. Nicklas Nilsson svarade upp med två bra räddningar i början av tredje. Fem minuter in i perioden kom kvitteringen av Sebastian Green, och bara 17 sekunder senare gjorde värmlänningarna 4–3 genom Anton Vestlund. Passningen kom från Adam Colling som stod för fyra assist under matchen.

– Det kändes som att vi bara bestämde oss inför tredje att vi skulle ta det här. ”Perry” ställde sig upp och höll ett brandtal i omklädningsrummet inför sista. Vi spelade inte bra i de två första perioderna men lyckades reda ut det tillslut, säger Tom Colling.