2015-02-22 21:01

2015-02-22 21:01

Tung helg för Sjöstad

DIV 1 VÄSTRA SVEALAND INNEBANDY

Att Sjöstad föll samtidigt som Tillberga slog Lillån innebar att Sjöstad hamnade under nedflyttningsstrecket.

Köping var hetare i det täta mötet med Karlstadslaget. Sju minuter in i tredje satte Köping 4–1. Sjöstad begärde timeout vilket gav resultat endast nio sekunder senare. Det kom även en reducering till 4–3 – men Köping höll undan. Mål, Sjöstad: Victor Aronsson Elffors, Markus Bergström, Jesper Parmhed.

Köping var hetare i det täta mötet med Karlstadslaget. Sju minuter in i tredje satte Köping 4–1. Sjöstad begärde timeout vilket gav resultat endast nio sekunder senare. Det kom även en reducering till 4–3 – men Köping höll undan. Mål, Sjöstad: Victor Aronsson Elffors, Markus Bergström, Jesper Parmhed.