2018-04-23 22:38

2018-04-23 22:38

Hollsten Skogman förlänger med Hellton

HANDBOLL

Emmy Hollsten Skogman är klar för ytterligare en säsong med IF Hellton. Kontraktet skrevs på under måndagen.

”Emmy har varit en av de bärande spelarna under föregående säsong och haft en mycket stor utveckling. Det är så klart en mycket viktig spelare att få behålla”, meddelar klubben i ett mail till NWT-sporten.

 

”Emmy har varit en av de bärande spelarna under föregående säsong och haft en mycket stor utveckling. Det är så klart en mycket viktig spelare att få behålla”, meddelar klubben i ett mail till NWT-sporten.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.