2018-02-01 18:54

2018-02-01 19:07

Linnéa Claeson lämnar Danmark

HANDBOLL: "Kommer att lägga mer tid på sitt arbete som debattör"

Den svenska handbollsspelaren Linnéa Claeson, fostrad i Hellton, väljer att bryta sitt kontrakt med den danska klubben Ringkøbing.
Det bekräftar klubben på sin webbplats på torsdagskvällen.

”Efter en bra tid i Ringkøbing godkänner klubben Linnéas önskan om att flytta hem till Sverige, där hon kommer att lägga mer tid på sitt arbete som debattör”, skriver den danska klubben på sin webbplats.

Trots sina framgångar på handbollsplanen är Claeson kanske mest känd för sin roll som opinionsbildare, där hon bland annat ligger bakom Instagramkontot ”Assholesonline”. Sedan i somras är 26-åringen även kolumnist på Aftonbladet.

”Efter en bra tid i Ringkøbing godkänner klubben Linnéas önskan om att flytta hem till Sverige, där hon kommer att lägga mer tid på sitt arbete som debattör”, skriver den danska klubben på sin webbplats.

Trots sina framgångar på handbollsplanen är Claeson kanske mest känd för sin roll som opinionsbildare, där hon bland annat ligger bakom Instagramkontot ”Assholesonline”. Sedan i somras är 26-åringen även kolumnist på Aftonbladet.

  • Erik Dahlén

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.