2018-01-28 16:50

2018-01-28 16:51

Sjätte raka för Brukspôjkera

DIVISION 2 VÄSTRA HANDBOLL

Brukspôjkera–Skara 26–20

Brukspôjkera tog sin sjätte raka seger när de vann med 26–20 hemma mot Skara. Första halvlek svängde fram och tillbaka men i den andra tog värmlänningarna kommandot och sprang ifrån. Hemmalagets Philip Otterberg var en stor bidragande faktor till segern med sina nio mål.

Mål, Brukspôjkera: Philip Ottenberg 9, Johan Waltin 7, Jonas Johansson 3, Michael Shirafkan Nejad 3, Patrik Stenbäck, Sebastian Rodstedt, Aleksandar Djukic, Marcus Åhs.

Brukspôjkera tog sin sjätte raka seger när de vann med 26–20 hemma mot Skara. Första halvlek svängde fram och tillbaka men i den andra tog värmlänningarna kommandot och sprang ifrån. Hemmalagets Philip Otterberg var en stor bidragande faktor till segern med sina nio mål.

Mål, Brukspôjkera: Philip Ottenberg 9, Johan Waltin 7, Jonas Johansson 3, Michael Shirafkan Nejad 3, Patrik Stenbäck, Sebastian Rodstedt, Aleksandar Djukic, Marcus Åhs.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.