2017-05-18 22:01

2017-05-18 22:01

Karlsson förlänger med Hellton

HANDBOLL

Hellton fortsätter att se om sitt hus efter omstarten i damallsvenskan.
Målvakten Lisa Karlsson förlänger nu sitt kontrakt med klubben.

– Lisa, som haft en bra utveckling under året i SHE, kommer att bli en viktig del i truppen i allsvenskan. Genom att både varit med och bidragit till att vårt U-lag tagit klivet upp i division 1, samt gjort stabila matcher i SHE, kommer hon att ta ytterligare kliv i sin handbollskarriär de kommande säsongerna, skriver klubben i ett pressmeddelande.

 

 

– Lisa, som haft en bra utveckling under året i SHE, kommer att bli en viktig del i truppen i allsvenskan. Genom att både varit med och bidragit till att vårt U-lag tagit klivet upp i division 1, samt gjort stabila matcher i SHE, kommer hon att ta ytterligare kliv i sin handbollskarriär de kommande säsongerna, skriver klubben i ett pressmeddelande.