2016-05-31 13:25

2016-05-31 13:25

Sverigecupen kvar i Nyköping

HANDBOLL

Handbollförbundets distriktslagsturnering Sverigecupen spelas i Nyköping även i år och 2017. Nyköping var spelort de två senaste åren.

– En viktig del av svensk handbolls framtidsprogram Vision 2017 är att utveckla befintliga och nya evenemang. Förläggningen av Sverigecupen till Nyköping har varit ett framgångsrikt steg i en sådan utveckling, säger handbollförbundets vd Christer Thelin.

Årets upplaga avgörs i november.

Handbollförbundets distriktslagsturnering Sverigecupen spelas i Nyköping även i år och 2017. Nyköping var spelort de två senaste åren.

– En viktig del av svensk handbolls framtidsprogram Vision 2017 är att utveckla befintliga och nya evenemang. Förläggningen av Sverigecupen till Nyköping har varit ett framgångsrikt steg i en sådan utveckling, säger handbollförbundets vd Christer Thelin.

Årets upplaga avgörs i november.