2016-05-23 17:13

2016-05-23 17:13

Spelartapp i Hellton

HANDBOLL

Helltons niometersspelare Elin Karlsson, 22, väljer att inte förlänga sitt kontrakt.

– Elin har varit en del av laget under resan mot elitserien och vi tappar en bra ambassadör för Värmlandshandbollen. Elin med sina passningar och det fina samarbetet med Kristin Ullén, som säkert skulle kunna vara lika bra i en hall utan ljus kommer att vara saknad i elitlaget till hösten, skriver Karlstadsklubben på hemsidan.

Karlsson spelade samtliga matcher för Hellton den gångna säsongen och noterades för 32 mål och 22 assist.

Sedan tidigare har även Linda Johansson, Julia Johansson, och Maria Lindh aviserat att de lämnar klubben.

– Elin har varit en del av laget under resan mot elitserien och vi tappar en bra ambassadör för Värmlandshandbollen. Elin med sina passningar och det fina samarbetet med Kristin Ullén, som säkert skulle kunna vara lika bra i en hall utan ljus kommer att vara saknad i elitlaget till hösten, skriver Karlstadsklubben på hemsidan.

Karlsson spelade samtliga matcher för Hellton den gångna säsongen och noterades för 32 mål och 22 assist.

Sedan tidigare har även Linda Johansson, Julia Johansson, och Maria Lindh aviserat att de lämnar klubben.