2016-04-19 10:38

2016-04-19 10:38

Böjeryd flyttar till Skövde

HANDBOLL

Karlstadslaget Hellton hade hopp om att få hem Julia Böjeryd från Skånela i allsvenskan. Men nu har den vänsterhänta niometaren ritat på för elitseriekonkurrenten Skövde HF där det är tänkt att hon ersätta värmländska landslagsspelaren Anna-Maria Johansson, som slutar.

Skövde har även värvat Tilda Olsson från Sävehof, Tilda Matthijs, Heid, och Josefine Tempsch, Alingsås HK.

– Jag tycker vi lyckats bra med att fylla på truppen med spelare som har stor utvecklingspotentital, säger Thomas Hellberg i Skövde HF.

Skövde har även värvat Tilda Olsson från Sävehof, Tilda Matthijs, Heid, och Josefine Tempsch, Alingsås HK.

– Jag tycker vi lyckats bra med att fylla på truppen med spelare som har stor utvecklingspotentital, säger Thomas Hellberg i Skövde HF.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.