2016-04-03 16:49

2016-04-03 16:50

"Viktigt hur de andra tänker"

HANDBOLL: Kan ha varit lagkaptenens sista match i Hellton

Karin Ullén gav allt i alla lägen – som alltid. Hon har både gett och fått mycket stryk under säsongen.
– Det har varit tufft, nu känner jag bara stolthet vad laget presterat.

Tog och gav gjorde lagkaptenen också den här dagen. Ett Hellton utan Karins inställning och jättevilja skulle vara ett mycket sämre och tamare Hellton.

Frågan nu: Kan Hellton rädda sin stjärna kvar? Topplaget Lugi har kommit med ett lockande erbjudande som Hellton näppeligen kan matcha.

– Ingenting är klart. Mitt fokus har legat på det här kvalet. Självklart har jag ändå funderingar på vad som ska hända med de andra i laget och vad jag själv ska göra. Självklart är det viktigt hur de andra tänker göra.

Wessman vill stanna

Jessica Wessman är en annan framträdande spelare i laget. Även hon har ett par erbjudanden att ta ställning till.

Jessica tänker inte ta något förhastat beslut.

– Jag trivs bra både i Karlstad och med laget. Jag vill stanna, vi får väl sätta oss ner hela laget och höra hur var och en tänker. För mig är det viktigt att vi får de allra flesta kvar och kan satsa vidare.

– Det har varit en jätterolig säsong och jag har höjt mitt spel.

Nye tränaren ”Gulli” Gretarsson satt på läktaren och kunde glädjas åt att han den 1 maj kan ta över ett lag som kommer spela i elitserien.

– Ska bli spännande, En utmaning.

Tog och gav gjorde lagkaptenen också den här dagen. Ett Hellton utan Karins inställning och jättevilja skulle vara ett mycket sämre och tamare Hellton.

Frågan nu: Kan Hellton rädda sin stjärna kvar? Topplaget Lugi har kommit med ett lockande erbjudande som Hellton näppeligen kan matcha.

– Ingenting är klart. Mitt fokus har legat på det här kvalet. Självklart har jag ändå funderingar på vad som ska hända med de andra i laget och vad jag själv ska göra. Självklart är det viktigt hur de andra tänker göra.

Wessman vill stanna

Jessica Wessman är en annan framträdande spelare i laget. Även hon har ett par erbjudanden att ta ställning till.

Jessica tänker inte ta något förhastat beslut.

– Jag trivs bra både i Karlstad och med laget. Jag vill stanna, vi får väl sätta oss ner hela laget och höra hur var och en tänker. För mig är det viktigt att vi får de allra flesta kvar och kan satsa vidare.

– Det har varit en jätterolig säsong och jag har höjt mitt spel.

Nye tränaren ”Gulli” Gretarsson satt på läktaren och kunde glädjas åt att han den 1 maj kan ta över ett lag som kommer spela i elitserien.

– Ska bli spännande, En utmaning.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.