2016-04-03 16:50

2016-04-03 16:50

Tufft jobb för sportchefen: Böjeryd på önskelistan

HANDBOLL: "Vi vill ta nästa kliv"

Helltons sportchef Per Söderberg är mycket tydlig hur han vill se den fortsatta satsningen:
– Vi vill ta nästa kliv. Målet nästa säsong måste bli SM-slutspel.

Per Söderberg hoppas att styrelsen tar ett beslut att utöka spelarbudgeten. Det kommer krävas om målsättningen ska kunna infrias. Först och främst kommer Söderbergs arbete handla om att rädda kvar Karin och Kristin Ullén och målvakten Jessica Wessman. Samtliga har lockande anbud från andra klubbar.

– Det är viktiga spelare. Vi ska göra allt för att få dem kvar.

När det gäller nyförvärv har Hellton lämnat några intresseanmälningar. Det Hellton saknat är skyttet från nio meter.

– Vi har kontakt med tre spelare som skulle passa in där hos oss.

Ett av namnen: Julia Böjeryd, den före detta Helltonspelaren som numera tillhör Skånela.

Per Söderberg hoppas att styrelsen tar ett beslut att utöka spelarbudgeten. Det kommer krävas om målsättningen ska kunna infrias. Först och främst kommer Söderbergs arbete handla om att rädda kvar Karin och Kristin Ullén och målvakten Jessica Wessman. Samtliga har lockande anbud från andra klubbar.

– Det är viktiga spelare. Vi ska göra allt för att få dem kvar.

När det gäller nyförvärv har Hellton lämnat några intresseanmälningar. Det Hellton saknat är skyttet från nio meter.

– Vi har kontakt med tre spelare som skulle passa in där hos oss.

Ett av namnen: Julia Böjeryd, den före detta Helltonspelaren som numera tillhör Skånela.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.