2016-03-21 15:22

2016-03-21 15:22

Hellton spelar på måndag

HANDBOLL

Helltons damer ska kvala för att hålla sig kvar i elitserien och man inleder på bortaplan mot Helsingborg.
Preliminärt speldatum var lördag den 26 mars men matchen är flyttad till den 28 mars, det vill säga annandag påsk.

– Det är Helsingborg som bestämmer när deras hemmamatch ska spelas, det är inget som vi kan påverka. Jag hade hellre sett att matchen hade spelas på lördagen eftersom det är en lång väg till Helsingborg och spelare och ledare ska jobba på tisdagen. Men det spelar ingen roll för oss, vi kommer att vara oerhört laddade, säger Helltons tränare Tomas Dunder.

– Det är Helsingborg som bestämmer när deras hemmamatch ska spelas, det är inget som vi kan påverka. Jag hade hellre sett att matchen hade spelas på lördagen eftersom det är en lång väg till Helsingborg och spelare och ledare ska jobba på tisdagen. Men det spelar ingen roll för oss, vi kommer att vara oerhört laddade, säger Helltons tränare Tomas Dunder.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.