2016-01-16 06:00

2016-01-16 06:00

Hellton favorit i hemma-USM

HANDBOLL

Hellton arrangerar ett av gruppspelen (steg 3) i USM för F 99-00 i helgen.

Hellton möter i tur och ordning Guif (lördag kl 15, Kroppskultur (söndag 9 samt H 43 (söndag 14,50). Ettan och tvåan går vidare till nästa kvalspel som är det sista inför slutspelet (där åtta lag gör upp).

Det är framtidens Hellton som visar upp sig.

– Vi ser oss själva som favoriter i helgen. Det kommer bli jämna matcher, men vi har ett riktigt bra lag, säger Helltontränaren Henric Sandmark.

 

Hellton möter i tur och ordning Guif (lördag kl 15, Kroppskultur (söndag 9 samt H 43 (söndag 14,50). Ettan och tvåan går vidare till nästa kvalspel som är det sista inför slutspelet (där åtta lag gör upp).

Det är framtidens Hellton som visar upp sig.

– Vi ser oss själva som favoriter i helgen. Det kommer bli jämna matcher, men vi har ett riktigt bra lag, säger Helltontränaren Henric Sandmark.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.