2015-12-30 06:00

2015-12-30 06:00

Hellton inne i tuff period

HANDBOLL: "Ingen kan förvänta sig poäng"

Efter stjärnsmällen på annandagen väntar nu en minst lika tuff uppgift för Hellton: Bortamatch mot serietvåan Skuru.
– Vi har haft fokus på försvarsspel de senaste träningarna, säger tränaren Tomas Dunder.

Hellton är inne i ett skede av säsongen då man möter topplagen. Redan på lördag väntar retur och hemmamatch mot Skuru och därefter också matcher mot Skövde och Sävehof.

– Det är matcher ingen kan förvänta sig att vi ska ta poäng. För oss handlar det om att lära av varje match och utveckla vårt spel. Dessutom är viktigt att vi krigar fullt ut och inte åker på onödigt stora förluster.

Tiomålsnederlaget mot Skövde blev dubbelt kostsamt. Målvakten Amanda Mouchard åkte på en knäskada och finns inte med i bussen till matchen mot Skuru. Det innebär att Hellton bara en frisk målvakt för dagen, Sofia Stenblom.

– Jessica Wessman åker med, återstår att se hur vi matcher målvakterna.

Ny i laget mot senast är niometersspelaren Louise Halldin.

Hellton är inne i ett skede av säsongen då man möter topplagen. Redan på lördag väntar retur och hemmamatch mot Skuru och därefter också matcher mot Skövde och Sävehof.

– Det är matcher ingen kan förvänta sig att vi ska ta poäng. För oss handlar det om att lära av varje match och utveckla vårt spel. Dessutom är viktigt att vi krigar fullt ut och inte åker på onödigt stora förluster.

Tiomålsnederlaget mot Skövde blev dubbelt kostsamt. Målvakten Amanda Mouchard åkte på en knäskada och finns inte med i bussen till matchen mot Skuru. Det innebär att Hellton bara en frisk målvakt för dagen, Sofia Stenblom.

– Jessica Wessman åker med, återstår att se hur vi matcher målvakterna.

Ny i laget mot senast är niometersspelaren Louise Halldin.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.