2015-11-04 15:28

2015-11-04 15:28

Tv-match väntar Hellton

HANDBOLL

Helltons tjejer kommer få visa upp sig i tv. Den sista hemmamatchen, mot Team Eslöv, kommer att direktsändas i Tv4 Sport.

Det kan mycket väl vara en avgörande match för slutspel eller inte för båda lagen. Att tv kommer vara på plats innebär den här gången att matchen flyttas en dag och kommer att spelas redan fredagen den 26 februari.

Redan nu planeras för att matchen i sporthallen ska bli en riktig publikfest.

– Vi vill visa att Karlstad är en publikstad, säger Jonas Thörn på Helltons kansli.

Hellton är trea i publikligan med ett snitt på 823. Bara Kristianstad och Sävehof har bättre snitt.

Det kan mycket väl vara en avgörande match för slutspel eller inte för båda lagen. Att tv kommer vara på plats innebär den här gången att matchen flyttas en dag och kommer att spelas redan fredagen den 26 februari.

Redan nu planeras för att matchen i sporthallen ska bli en riktig publikfest.

– Vi vill visa att Karlstad är en publikstad, säger Jonas Thörn på Helltons kansli.

Hellton är trea i publikligan med ett snitt på 823. Bara Kristianstad och Sävehof har bättre snitt.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.