2015-09-06 22:04

2015-09-06 22:04

Hellton förlorade mot Fredrikstad

HANDBOLL

Hellton begav sig till Norge för en träningsmatch mot Fredrikstad.

Hemmalaget inledde bataljen trevandes med ett försvar som inte hängde med och ett anfall som inte jobbade tillsammans.

Redan efter fem minuter låg gästerna under med 4-5 bollar. Även att Fredrikstad bjöd på handboll i högt tempo och god kamp började de rödklädda få rätsida på sitt spel, och när de gick till halvtidspaus så var det bara två bollar efter. I andra akten följdes lagen åt i målprotokollet. Helltons oförmåga att förvalta deras chanser gjorde att matchen slutade 21–19.

Hemmalaget inledde bataljen trevandes med ett försvar som inte hängde med och ett anfall som inte jobbade tillsammans.

Redan efter fem minuter låg gästerna under med 4-5 bollar. Även att Fredrikstad bjöd på handboll i högt tempo och god kamp började de rödklädda få rätsida på sitt spel, och när de gick till halvtidspaus så var det bara två bollar efter. I andra akten följdes lagen åt i målprotokollet. Helltons oförmåga att förvalta deras chanser gjorde att matchen slutade 21–19.