2015-06-03 22:16

2017-10-04 13:03

Linda fortsätter i Hellton

HANDBOLL

Helltons fixstjärna Linda Johansson har skrivit på för ett år till. Linda går därmed in på sin andra session som elitseriespelare. Hon har tidigare gjort en säsong med Avesta/Brovallen i elitserien.

I och med att Linda Johansson bestämt sig för att följa Hellton till elitserien har laget försäkrat sig om viktig rutin. Linda har en stor bredd på sitt spelregister och kan användas både på sex och nio meter. I försvarsspelet betyder hon mycket med sin styrka, längd och rutin.

I och med att Linda Johansson bestämt sig för att följa Hellton till elitserien har laget försäkrat sig om viktig rutin. Linda har en stor bredd på sitt spelregister och kan användas både på sex och nio meter. I försvarsspelet betyder hon mycket med sin styrka, längd och rutin.