2018-08-10 22:01

2018-08-10 22:02

Slagläge för Karlsson

GOLF

Säfflebördiga Jessica Karlsson finns med i toppen i LET access-tävlingen Västerås Open.

Inför det avslutande varvet ligger hon delad trea med scoren –2. Fransyskan Emie Perronnin delar ledningen med schweiziskan Anais Meggetti, båda med scoren –3. Fredagens spel avbröts under en timme på grund av åska, Jessica Karlsson lät inte det dåliga vädret påverka henne och stod för en stabil runda innehållandes 3 birdies och två bogeys.

Inför det avslutande varvet ligger hon delad trea med scoren –2. Fransyskan Emie Perronnin delar ledningen med schweiziskan Anais Meggetti, båda med scoren –3. Fredagens spel avbröts under en timme på grund av åska, Jessica Karlsson lät inte det dåliga vädret påverka henne och stod för en stabil runda innehållandes 3 birdies och två bogeys.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.