2018-06-08 22:31

2018-06-08 22:31

Haglund en bit från täten i Indiana

GOLF

Jenny Haglund kunde inte hänga med i tätstriden under den första rundan av Four Winds Invitational i Indiana, USA. Spelet var trots allt jämnt från Karlstadstjejen – idel par fram till det 14:e hålet då det blev en bogey, men det räddades av en birdie på 17:e.

Värmländskan gick runt på 72 slag, och ligger därmed på par inför andra rundan. Hela startfältet hade inte spelat färdigt vid tidningens pressläggning, men då låg Haglund på delad 51 plats.

I ledningen var då bland annat svenska Louise Stahle på fem slag under par.

Värmländskan gick runt på 72 slag, och ligger därmed på par inför andra rundan. Hela startfältet hade inte spelat färdigt vid tidningens pressläggning, men då låg Haglund på delad 51 plats.

I ledningen var då bland annat svenska Louise Stahle på fem slag under par.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.