2018-05-31 22:37

2018-05-31 22:37

Ojämn första runda för Jonas Blixt

GOLF

Jonas Blixt spelade ojämnt under första rundan av Memorial Tournament på PGA-touren.

Under de första nio hålen stod värmlänningen visserligen för tre birdies, men också tre bogeys och en dubbelbogey. Det blev en bogey även på elfte hålet, och då var svensken tre över par.

Tre över par var han även vid tidningens pressläggning då han precis hade slagit ut på 14:e. Det räckte inte till mer än en delas 93:e plats då, hela tio slag efter ledande Abraham Ancer, Mexiko, och Joaquin Niemann, Chile, på sju slag under par.

Svenskarna David Lingmerth och Henrik Stenson var med högre upp, på -3 respektive -1. Carl Pettersson var liksom Blixt på tre slag över.

Under de första nio hålen stod värmlänningen visserligen för tre birdies, men också tre bogeys och en dubbelbogey. Det blev en bogey även på elfte hålet, och då var svensken tre över par.

Tre över par var han även vid tidningens pressläggning då han precis hade slagit ut på 14:e. Det räckte inte till mer än en delas 93:e plats då, hela tio slag efter ledande Abraham Ancer, Mexiko, och Joaquin Niemann, Chile, på sju slag under par.

Svenskarna David Lingmerth och Henrik Stenson var med högre upp, på -3 respektive -1. Carl Pettersson var liksom Blixt på tre slag över.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.