2018-05-27 20:56

2018-05-27 20:56

Ny topplacering för Haglund

GOLF

Helgens tävling på Symetra Tour resulterade i ännu ett fint resultat för Jenny Haglund.

Efter tre stabila rundor på 67, 68 och 67 slag slutade Karlstad GK-golfaren på elva slag under par, vilket räckte till en delad fjärdeplats.

I och med det resultatet spelade Haglund in ytterligare prispengar till den totala sammanställningen, och har nu dragit ifrån i toppen. Med idel topplaceringar under våren ligger nu värmländskan på en, för tillfället klar ledning, med drygt tiotusen dollar ner till Dottie Ardina på andraplats.

Vann tävlingen gjorde svenskan Louise Ridderström, som efter en briljant sista runda på 63 slag, nytt banrekord, slutade på 16 slag under par. Nästa tävling på Symetra Tour arrangeras helgen den 8-10 juni, i South Bend, Indiana.

Efter tre stabila rundor på 67, 68 och 67 slag slutade Karlstad GK-golfaren på elva slag under par, vilket räckte till en delad fjärdeplats.

I och med det resultatet spelade Haglund in ytterligare prispengar till den totala sammanställningen, och har nu dragit ifrån i toppen. Med idel topplaceringar under våren ligger nu värmländskan på en, för tillfället klar ledning, med drygt tiotusen dollar ner till Dottie Ardina på andraplats.

Vann tävlingen gjorde svenskan Louise Ridderström, som efter en briljant sista runda på 63 slag, nytt banrekord, slutade på 16 slag under par. Nästa tävling på Symetra Tour arrangeras helgen den 8-10 juni, i South Bend, Indiana.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.