2018-05-25 23:15

2018-05-25 23:17

Haglund har tätkänning

GOLF

Det värmländska golfesset, Jenny Haglund, håller i sin goda form.

Haglund, som leder totalen i LPGA-tourens dottertour, Symetra Tour, har tätkänning även denna tävlingshelg. Efter en lysande förstarunda där Haglund gick sex slag under par under torsdagen har hon, vid tidningens pressläggning, svarat för en lite svagare runda under fredagen.

Efter tolv hål låg värmländskan på en delad tiondeplats, ett slag över par för dagen, men totalt sex slag under par. Klarar cutten gör Jenny med allra största sannolikhet, och har därmed chans till ännu en topplacering.

Helgens tävling på Symetra Tour, Valley Forge Invitational, avgörs på Pottstown, Pennsylvania.

Haglund, som leder totalen i LPGA-tourens dottertour, Symetra Tour, har tätkänning även denna tävlingshelg. Efter en lysande förstarunda där Haglund gick sex slag under par under torsdagen har hon, vid tidningens pressläggning, svarat för en lite svagare runda under fredagen.

Efter tolv hål låg värmländskan på en delad tiondeplats, ett slag över par för dagen, men totalt sex slag under par. Klarar cutten gör Jenny med allra största sannolikhet, och har därmed chans till ännu en topplacering.

Helgens tävling på Symetra Tour, Valley Forge Invitational, avgörs på Pottstown, Pennsylvania.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.