2018-02-25 22:12

2018-02-25 22:12

16:e plats för Haglund

GOLF: Värmländskan en bit från täten

Jenny Haglund hade en stabil tävling under Ladies Classic Bonville i Australien. Värmländskan öppnade starkt och var tolva med ett slag under par efter två rundor, men föll tillbaka aningen på slutet.

Det blev till slut en 16:e plats för Haglund. Tredje rundan slutade med ett slag över par, och gav ett bra slagläge inför avslutningen. Den där riktiga spetsen i spelet saknades dock och det blev ytterligare en 73-runda, ett slag över par.

Ett över par blev också den slutgiltiga scoren för Karlstadstjejen, och med det kan hon räkna hem 3500 australiensiska dollar i prispengar.

Vann gjorde fransyskan Celine Boutier på –10, och bästa svenska blev Daniela Holmqvist på sex slag under par.

Det blev till slut en 16:e plats för Haglund. Tredje rundan slutade med ett slag över par, och gav ett bra slagläge inför avslutningen. Den där riktiga spetsen i spelet saknades dock och det blev ytterligare en 73-runda, ett slag över par.

Ett över par blev också den slutgiltiga scoren för Karlstadstjejen, och med det kan hon räkna hem 3500 australiensiska dollar i prispengar.

Vann gjorde fransyskan Celine Boutier på –10, och bästa svenska blev Daniela Holmqvist på sex slag under par.

  • Erik Dahlén

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.