2018-02-08 23:07

2018-02-08 23:07

Blixt med tätkänning

GOLF

Jonas Blixt har fått en bra start i PGA-tävlingen i Kalifornien. Han gick runt på 67 slag den första dagen.

Blixt stod för en stark avslutning med två birdies de tre sista hålen och när han var färdig för dagen var han tre slag från täten. Då ledde amerikanerna Kevin Streelman och Beau Hossler på sju under par.

Blixt är tävlingens ende svensk.

Tävlingen avgörs på tre olika golfbanor, förutom Monterey Peninsula också Spyglass Hill och anrika Pebble Beach.

Blixt stod för en stark avslutning med två birdies de tre sista hålen och när han var färdig för dagen var han tre slag från täten. Då ledde amerikanerna Kevin Streelman och Beau Hossler på sju under par.

Blixt är tävlingens ende svensk.

Tävlingen avgörs på tre olika golfbanor, förutom Monterey Peninsula också Spyglass Hill och anrika Pebble Beach.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.