2018-01-13 17:49

2018-01-13 17:50

Blixt ute ur Sony Open

GOLF

Efter två rundor var det slutspelat för Jonas Blixt i Sony open på Hawaii. Han låg då på två slag över par och var långt ifrån täten.

Blixt inledde tävlingen med en 72-runda och även om han förbättrade spelet den andra dagen, 70 slag, hamnade han på den nedre halvan av resultatlistan och var en av de spelare som inte klarade cutten.

Leder tävlingen gör amerikanen Brian Harman följd av tolv (!) landsmän. Bäste ickeamerikan är skotten Russel Knox på en delad tolfteplats.

Blixt var ende svensk i tävlingen.

Blixt inledde tävlingen med en 72-runda och även om han förbättrade spelet den andra dagen, 70 slag, hamnade han på den nedre halvan av resultatlistan och var en av de spelare som inte klarade cutten.

Leder tävlingen gör amerikanen Brian Harman följd av tolv (!) landsmän. Bäste ickeamerikan är skotten Russel Knox på en delad tolfteplats.

Blixt var ende svensk i tävlingen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.