2017-12-03 21:03

2017-12-03 21:04

Haglund utslagen ur kvalet

GOLF

Jenny Haglund har haft en tung vecka i slutkvalet till LPGA-touren.

Karlstadtjejen inledde svagt och låg efter den tredje rundan på en delad 134:e plats med elva slag över par. I slutkvalet spelades totalt fem rundor varav de första fyra avgjorde vilka som klarade cutten till den femte.

Utgångsläget var alltså allt annat än lätt för värmländskan när hon gav sig ut på lördagens fjärde runda. Haglund spelade stabilt och gick runt på 73 slag, ett slag över par. Resultatet innebar att Haglund kom på en delad 130:e plats med 12 slag över par och därmed missade cutten.

Karlstadtjejen inledde svagt och låg efter den tredje rundan på en delad 134:e plats med elva slag över par. I slutkvalet spelades totalt fem rundor varav de första fyra avgjorde vilka som klarade cutten till den femte.

Utgångsläget var alltså allt annat än lätt för värmländskan när hon gav sig ut på lördagens fjärde runda. Haglund spelade stabilt och gick runt på 73 slag, ett slag över par. Resultatet innebar att Haglund kom på en delad 130:e plats med 12 slag över par och därmed missade cutten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.